top of page

Over de club

Ducati Olanda Club is de gezelligste club van Nederland, waarbij ook (bij uitzondering)  zowel niet DOC-leden als niet Ducatisten welkom zijn bij onze evenementen. 

 

Door het hele jaar organiseren wij evenementen vanuit de club. Denk hierbij aan diverse ritten in het binnen en buitenland, bbq’s en evenementen waar wij ons als club ons presenteren en andere bedrijven supporten (Viva Italia, Motorbeurs Utrecht e.d). Wij willen ook graag de leden betrekken bij de club, en daarom vinden wij het leuk om initiatieven vanuit de leden te supporten. Schroom daarom zeker niet om contact met ons te nemen als je een leuk idee of plan hebt! Wij staan open voor spontane ideeën!

IMG_6432-2_edited.jpg

Madelon, Patricia, Chris en Bart

Wil je lid worden, vul dan hier je gegevens in en ontvang een welkomstpakket.

 

De club bestaat uit enthousiastelingen en liefhebbers van het Italiaanse merk Ducati. Die vol liefde en passie het bestuur en het ledenbestand vormen.

Hieronder nog even uitgebreid waar Ducati Olanda Club voor staat: 

  • Het zijn van een platform voor liefhebbers Ducati motoren en/of motoren die zijn voorzien van een Ducati motorblok.

  • Het ondersteunen en het begeleiden van ledenactiviteiten (zoals toertochten).

  • Het bevorderen van kennisoverdracht tussen de leden onderling en in het bijzonder tussen eigenaren van bovengenoemde type motoren, dealers en Ducati specialisten.

  • Het organiseren van evenementen voor onze leden.

  • Het behartigen van belangen van onze leden, voor zover deze met motorrijden en in het bijzonder met het rijden van bovengenoemde type motoren verband houden.

  • Het bevorderen van de motorsport in het algemeen.

Het merk Ducati staat voor de ware liefhebber garant voor emotie en liefde voor de toegepaste techniek. Passie voor het ware Ducati gevoel. De bovenstaande doelstellingen dragen bij aan het beleven van deze passie.

 

Van wezenlijk belang voor de Ducati Olanda Club is, dat iedere Ducati liefhebber binnen de club gelijkwaardig is, dus dezelfde privileges heeft en vrijuit zijn/haar inbreng kan geven.

Het delen van beschikbare kennis staat bij ons hoog in het vaandel. Wij hebben veel echte Desmodromics onder onze leden, die altijd bereid zijn hun kennis met medeleden te delen. Daarnaast hebben wij goede contacten met dealers en Ducati specialisten.

 

Leden maken een club en zullen daarom ook meebepalen hoe we als club zijn en wat we doen.

 

Meetings vormen een wezenlijk onderdeel van de Ducati Olanda Club. We streven ernaar om deze regelmatig te organiseren en/of te ondersteunen.

 

Voor de liefhebbers die vinden dat een Ducati regelmatig op het circuit te vinden moet zijn, organiseren we circruitdagen (al dan niet in samenwerking met andere organisaties).

 

Voor al onze evenementen geldt, iedereen is van harte welkom!

Motorrijden is een gevoel van vrijheid. Ducati Olanda Club biedt deze vrijheid en saamhorigheid rondom een gedeelde passie. 

We hopen je snel tegen  te komen op één van onze evenementen.

Het bestuur,

Bart de Baar - voorzitter

Chris van Essen - vice-voorzitter

Madelon Friskes - secretaris 

Patricia Hogeweg - penningmeester

Herko van Beek - algemeen bestuurslid

Meld je aan!

Klik hier en meld je aan.

En ontvang een welkomstpakket!

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page