top of page

zo 18 jun

|

Antwerpen

Mossel Rit (Zeeland Route)

We hebben weer een Zeelandrit! Een mooi ritje langs de Zeeuwse kust en binnenlandse weggetjes.

Registration is closed for this event.
Got It
Mossel Rit (Zeeland Route)
Mossel Rit (Zeeland Route)

Tijd & locatie

18 jun 2023, 10:00 – 18:00

Antwerpen, Groenendaallaan 394, 2030 Antwerpen, België

Over het evenement

De weergoden lijken ons gunstig gezind te zijn, tijd om onze Zeelandrit eens definitief op de kaart te zetten. Over 2 weken is het dan zover, de rit door het mooie Zeeland, Zeeuwsch-Vlaanderen ditmaal.

We gaan starten, om 10:00, over de grens, in Antwerpen, voor de bekende Kinepolis bioscoop, alwaar we een route zullen starten die ons leidt door het Belgische havengebied 'de linkeroever' bekend in bij de Belgische motorrijders als 'de speeltuin'. Daarna duiken we al snel de Zeeuwsche polders in om te genieten van de uiterst stille Zeeuwsche wegen.

Rond het middaguur zullen we in het zicht van de schelde genieten van een welverdiende lunch. Na de lunch vervolgen we onze route in de richting van Terneuzen, om aldaar door de langste tunnel die ons land kent, de Westerscheldetunnel (6.600 mtr) aan ‘d’n overkant’ onze route voort te zetten.

De Westerscheldetunnel is naast z’n lengte ook bekend om het feit dat deze vanwege z’n ronde vorm een bijzonder mooie akoestiek heeft, wat het rijden met een groep Ducati’s met bulderende uitlaten tot een waar feest zal maken. Uiteindelijk komen we terecht in het Mosseldorp Yerseke, alwaar we onder het genot van een vers uit de Schelde getrokken mosselmaaltijd de dag zullen afsluiten en tevreden huiswaarts zullen keren.

Vanwege de reservering bij de diverse stops, graag een berichtje via ons contactformulier als je wil deelnemen. Als je alleen wil meerijden en niet eten kan dit uiteraard ook, vermeld het dan aub in je bericht.

Contactformulier: https://www.ducatiolandaclub.com/contact

Tot dan!

Voorlopige route voor de navigatoren onder ons: https://kurv.gr/7rBNY

Noot: Uiteraard wonen de meeste mensen niet in de buurt van Antwerpen, we spreken later nog een locatie in Nederland af zodat we samen die kant uit kunen rijden

Share This Event

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page