top of page

vr 22 jul

|

Santa Monica-Cella

Voorinschrijving: World Ducati Week 2022

Het Ducati evenement dat je een keer in je leven mee moet maken! Een 3-daags evenement met alleen Ducati op Italiaanse bodem; circuit Misano. En met ons kun je met je met je eigen motor gezamenlijk rijden van Nederland naar Italië. Schrijf je snel in!

Voorinschrijving: World Ducati Week 2022
Voorinschrijving: World Ducati Week 2022

Tijd & locatie

22 jul 2022, 08:00 – 24 jul 2022, 08:00

Santa Monica-Cella, Viale Daijiro Kato, 10, 47843 Misano Adriatico RN, Italië

Over het evenement

World Ducati Week 2022 staat weer op de agenda en dit mag je niet missen!

Uiteraard gaan wij weer een reis organiseren naar het WDW. Ons doel is om op zaterdag 16 juli weg te rijden naar de grens van Oostenrijk. Dit doen we met een tussenstop halverwege Duitsland, de diehards onder ons willen misschien wel in één keer daar naartoe. Dat kan, op zondagavond verwachten we in elk geval dat, iedereen die de volledige rit mee rijdt, op locatie in Zuid Duitsland is zodat we mooie routes in Oostenrijk en de Dolomieten kunnen rijden vóór we richting Bologna en daarna Misano zullen rijden.  Het hotel voor het WDW is reeds gereserveerd, we hebben ruimte voor 15 man. We komen daar aan op 21 juli en zullen weer vertrekken op 25 juli. 

Onderaan het formulier kunnen jullie in vrije tekst aangeven op welke data jullie met ons mee willen rijden, sommigen zullen minder lang vakantie hebben en wellicht een deel van de route op eigen initiatief sneller willen rijden, dat geldt voor zowel de heen als terugreis. Wij schrijven de route vanaf zondag de 16e uit. Elke willekeurige dag dat jij wil aanhaken houden wij rekening met je in onze hotelreserveringen.   We zullen uitgaan van max EUR 60 per persoon, per dag qua hotelreserveringen inclusief Diner & Ontbijt.  (Hotel bij het WDW is enkel Ontbijt)

Aandachtspunten voor jou:

* Denk zelf aan een goede reis & annuleringsverzekering. De club is niet aansprakelijk voor last minute annuleringen.  

* Covidregels kunnen wijzigen, hou deze zelf ook goed in de gaten. Wij organiseren de reis en hotels, deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor de juiste covid opvolging.  

* Iedereen is zelf verantwoordelijk voor een goed onderhouden motor en hulp en transportmiddelen.  

* Anders dan in 2018 zal er dit jaar waarschijnlijk geen auto meerijden om baggage mee te nemen. Mocht dit nog wijzigen dan laten we dat uiteraard weten! 

* Deelnemers zijn zich bewust dat deelname aan een tour op eigen risico is.

Meld je aan via dit aanmeldingsformulier: https://forms.gle/iTFzjtWn8erNxnYo7

Share This Event

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page