top of page

vr 26 jul

|

Misano World Circuit Marco Simoncelli

WDW 2024

Voorinschrijving

WDW 2024
WDW 2024

Tijd & locatie

26 jul 2024, 19:00 – 28 jul 2024, 17:00

Misano World Circuit Marco Simoncelli, Viale Daijiro Kato, 10, 47843 Misano Adriatico RN, Italië

Over het evenement

De bijeenkomst voor alle Ducatisti- en motorliefhebbers komt terug De grootste motorrally staat klaar om zijn stempel te drukken in 2024!  Een lang weekend met dagen en nachten vol plezier en opwinding op het Misano World Circuit "Marco Simoncelli" en op de stranden van de Riviera Adriatica. Drie dagen vol adembenemende shows en opwindende activiteiten, waaronder tentoonstellingen, sessies op en buiten de baan, rijervaringen en ontmoetingen met Ducati-rijders en legendes.

Meer info:

https://www.ducati.com/ww/en/experience/world-ducati-week

Ook wij zijn weer van de partij, schrijf je bij interesse alvast voorlopig en vrijblijvend in zodat we de grootte van de groep alvast kunnen inschatten en je op de hoogte kunnen houden van de verdere ontwikkelingen.

Dit is het voorlopige plan:

Ons doel is om op zaterdag 20 Juli weg te rijden naar de grens van Oostenrijk. Met een tussenstop halverwege Duitsland, de diehards onder ons willen misschien wel in één keer daar naartoe. Dat kan, op zondagavond verwachten we in elk geval dat, iedereen die de volledige rit mee rijdt, op locatie in Zuid Duitsland is zodat we mooie routes in Oostenrijk en de Dolomieten kunnen rijden vóór we richting Bologna (voor degene die de fabriek willen bezoeken) en daarna Misano zullen rijden.

Het hotel voor het WDW is reeds gereserveerd, we hebben ruimte voor 16 personen. We komen daar aan op donderdag 25 juli  en zullen weer wegrijden op maandag 29 juli.

We zullen nog enkele dagen verblijven in de Dolomieten en met 2 tussenstops in Oostenrijk en Duitsland weer terug te keren in Nederland op 4 augustus

Sommige zullen minder lang vakantie hebben of wellicht een deel van de route op eigen initiatief sneller willen rijden, dat geldt voor zowel de heen als terugreis. Wij schrijven de route vanaf zaterdag de 20e uit. Elke willekeurige dag dat jij wil aanhaken houden wij rekening met je in onze hotelreserveringen.

We zullen uitgaan van max EUR 80 Per persoon, per dag qua hotelreserveringen (gebaseerd op een 2 persoons kamer) inclusief Diner & Ontbijt.

(Hotel bij het WDW is enkel Ontbijt)

*Denk zelf aan een goede reis- & annuleringsverzekering. De club is niet aansprakelijk voor last minute annuleringen.

*Covidregels kunnen wijzigen, hou deze zelf ook goed in de gaten. Wij organiseren de reis en hotels, deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor de juiste covid opvolging.

*Iedereen is zelf verantwoordelijk voor een goed onderhouden motor en hulp en transportmiddelen.

*Deelnemers zijn zich bewust dat deelname aan een tour op eigen risico is.

Share This Event

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page