top of page

wo 01 mei

|

Assen

Welcome to The Cathedral of Speed

Ducati Event i.s.m. T.T. Circuit Assen & Ducati Zaltbommel

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Welcome to The Cathedral of Speed
Welcome to The Cathedral of Speed

Tijd & locatie

01 mei 2024, 10:00 – 02 mei 2024, 16:00

Assen, De Haar 9, 9405 TE Assen, Nederland

Over het evenement

Graag nodigen we alle leden uit voor een unieke ervaring op woensdag 1 mei aanstaande op het T.T. Circuit van Assen. Het begint al met het parkeren van je motor (of auto). Niet zoals gebruikelijk in het aangrenzende ‘grasland’, maar natuurlijk exclusief in de paddock alwaar je welkom zult worden geheten door het bestuur van de Ducati Olanda Club.

Tijdens de door Trackdays4all georganiseerde Ducati Trackday zullen we worden ontvangen door Ducati Zaltbommel voor een insiders tour ‘achter de schermen’ in de pitbox en aan de pitmuur van het legendarische circuit. Voor hen die zelf geen circuit-ambities hebben dé gelegenheid de actie van dichterbij dan ooit tevoren mee te maken! De hele dag door zal er worden gereden op het circuit in diverse groepen ingedeeld naar snelheid en ervaring. En reken maar dat er gas gegeven gaat worden!

De Ducati Olanda Club zal zorgen voor een broodmaaltijd als lunch.

Na de inwendige mens versterkt te hebben wacht ons de rondleiding en laten we het circuit tot leven komen. Hoogtepunt van de rondleiding zal letterlijk de befaamde racetoren zijn, met daarin onder andere de tijdwaarneming gevestigd.

Hebben we jullie enthousiasme weten te wekken? Geef je razendsnel op zodat we de verdere voorbereidingen kunnen doorvoeren en aansluitend de exacte tijdstippen kunnen communiceren!

Share This Event

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page