top of page
  • info3039670

10 years of red passion

Bijgewerkt op: 7 apr. 2022

Afgelopen jaar 2021 bestond onze club exact 10 jaar! En dat werd uiteraard gevierd!Op 10 juli werd in samenwerking met Star Twin te Loenen deze feestelijke dag gevierd met een heerlijke bbq, lekker frisse drankjes en een swingende DJ.


De dag werd goed bezocht en we hadden geluk met het lekkere weer. Hierdoor was er plaats voor een slalom proef, een gezellige quiz waarbij je leuke prijzen kon winnen en voor de liefhebbers een DB-test van je eigen motor. We hadden nog meer in petto, maar de sfeer was zo gezellig, dat de dag daarvoor te kort voor was. Aansluitend vond de heerlijke bbq plaats.


Deze onvergetelijke dag is te danken aan de volgende organisatie's/personen:

- StarTwin Loenen

- Ducati North Europe

- Combi Motors Verzekeringen

- Mark Moerman voor de DB meting

- Hana voor de foto's


Tevens hebben alle leden in november een mooi t-shirt ontvangen waar je veel en nog lang plezier van kan hebben. We hopen je een keer te zien op een ander evenement met dit mooie t-shirt.


64 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

BellaMoto Shine & Snap - Italian Motorcyle Spa Day

Zaterdag 23 maart jl. was het zover. De eerste grote activiteit van dit jaar. Als Ducati Olanda Club waren we te gast bij Ducati Zaltbommel voor een heuse BellaMoto Shine & Snap! Rond de klok van 09.3

Motorbeurs Utrecht 2024

Eind februari was er weer de jaarlijkse Motorbeurs in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Er was ook dit jaar weer veel aanbod van motoren en werkelijk alles wat met motorrijden te maken heeft en meer. Als

Comments


  • Facebook
  • Instagram
bottom of page