top of page
  • info3039670

BellaMoto Shine & Snap - Italian Motorcyle Spa Day

Zaterdag 23 maart jl. was het zover. De eerste grote activiteit van dit jaar. Als Ducati Olanda Club waren we te gast bij Ducati Zaltbommel voor een heuse BellaMoto Shine & Snap! Rond de klok van 09.30 uur verzamelen de enthousiastelingen zich rondom de koffietafel voor de start van deze dag. Na de eerste versnaperingen van koffie, thee en koek, verplaatste het ondertussen nieuwgierige gezelschap zich richting de werkplaats om vervolgens de fijne kneepje te leren betreffende het schoonmaken en -houden van je Italiaanse trots.

Gretig werd er gebruik gemaakt van het aanbod ook je eigen motor deze behandeling te laten ondergaan. Dit kwam maar wat goed uit omdat er na de lunch een fotoshoot gepland stond. Als afsluiting, en met dank voor de getoonde interesse, kregen we een leuk gevulde goodiebag van Labocosmetica om thuis het vanochtend geleerde nog eens over te doen. Maar eerst de inwendige mens versterken dankzij een verse warme hap naar keuze, friet met een snack was favoriet.

Toen onze magen gevuld waren hebben we een drietal locaties in en rondom Zaltbommel bezocht voor de fotoshoot. Het resultaat mag er zijn! Bij terugkomst nog even napraten met een drankje waarna een ieder zijn of haar weg vervolgende, maar niet voordat er een fantastische prijs werd uitgereikt aan een gelukkig deelnemer; een fotoshoot Made By Jane Photography. We kunnen terugzien op een supergeslaagd evenement!  

 

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Motorbeurs Utrecht 2024

Eind februari was er weer de jaarlijkse Motorbeurs in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Er was ook dit jaar weer veel aanbod van motoren en werkelijk alles wat met motorrijden te maken heeft en meer. Als

Comments


  • Facebook
  • Instagram
bottom of page