• info3039670

Vernieuwde website

Bijgewerkt op: 7 apr.

Het jaar 2022 beginnen we met een vernieuwd website.


De Ducati Olanda Club heeft een frisse, heldere en nieuwe website. Al het nodige wat je zoekt of nodig hebt, kun je hier vinden. Denk aan de laatste nieuws, aankomende evenementen en mogelijkheden om met ons in contact te komen of je aan te melden voor een evenement.


We maken nu hierbij gebruik van een cloud-gebaseerd platform voor webdesign, dat we zelf kunnen bewerken, iets meer werk voor ons, maar wel alle vrijheid om zonder tussenkomst van derden onze website aan te passen.


Uiteraard zijn wij ook altijd benaderbaar via social media. Al onze activiteiten en nieuwsberichten kan je volgen via Facebook en Instagram. De nieuwsbrieven zullen wij ook op de website plaatsen. Tegelijkertijd sturen wij je die ook via de mail zoals je van ons gewend ben. Zo ben je altijd op de hoogte.Mocht je verder een leuk inititief hebben, denk hierbij bijvoorbeeld aan een spontane rit, schroom dan zeker niet om ons te benaderen. Activiteiten vanuit de leden wordt altijd zeer gewaardeerd, en we denken graag met je mee.

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Facebook
  • Instagram