top of page
  • info3039670

Even voorstellen..

Bijgewerkt op: 12 apr. 2022

Ducati Olanda Club heeft een nieuwe aanwinst als potentieel nieuw Algemeen Bestuurslid: Herko van Beek.Graag maak ik van deze gelegenheid gebruik mij aan jullie voor te stellen. Mijn naam is Herko van Beek en ben 50 jaar geleden geboren in het midden van het land. Hartje Veluwe in de plaats Lunteren waar ik nog altijd woonachtig ben. Getrouwd en vader van een volwassen dochter en - zoon.


Vanaf mijn 10e levensjaar gefascineerd door motoren na mijn eerste bezoek aan de T.T. Na een reeks aan motoren gereden te hebben van 125cc tot 1.000cc, ben ik sinds kort in het bezit van mijn 3e Ducati, van een Monster naar een 749 en sinds kort een Hyperstrada.


Van de Ducati Olanda Club ben ik eigenlijk pas sinds 2 jaar lid en wil mij graag hiervoor inzetten. Ben de club bij toeval op het spoor gekomen via Internet waarbij met name de kleinschaligheid, gemoedelijkheid, gezelligheid en activiteiten mij aanspraken. Tot aan de Algemene Ledenvergadering in het najaar van 2022 zal ik mijn rol vervullen als een soort van, noem het, snuffelstage. Aansluitend zal ik besluiten mij wel, dan wel niet, officieel beschikbaar te stellen voor een bestuursfunctie.


Technisch onderlegd ben ik niet, maar heb wel enige ervaring in bestuursfuncties van museum en gemeenteraad van Ede. Na mijn opleiding Voedingsmiddelentechnologie heb ik in de jaren ‘90 bij de Luchtmacht gewerkt als Luchtgevechtsleider. Sinds 1999 werk ik bij Cimar Electronics in Veenendaal. Naast mijn dagelijkse werk als planner en relatiebeheerder ben ik vertrouwenspersoon, lid van de commissie gemeentelijke onderscheidingen in de gemeente Ede, maak ik deel uit van de ontvangstcommissie van een kerkgenootschap en schrijf zo nu en dan wat tekst naar aanleiding van een vraaggesprek met dorpsgenoten.


Ben van nature redelijk Bourgondisch ingesteld en houd naast motorrijden van lekker eten & drinken, mag graag een concert, festival en (motor)sportwedstrijden bezoeken en geniet als gevoels- en gezelligheidsmens van de juiste sfeer!


Tot ziens bij een volgend evenement van de Ducati Olanda Club ?!?!


Herko van Beek.
Lijkt het je leuk om ook als Algemeen Bestuurslid bezig te zijn voor de club, neem dan contact met ons op via secretaris@ducatiolandaclub.com

365 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

BellaMoto Shine & Snap - Italian Motorcyle Spa Day

Zaterdag 23 maart jl. was het zover. De eerste grote activiteit van dit jaar. Als Ducati Olanda Club waren we te gast bij Ducati Zaltbommel voor een heuse BellaMoto Shine & Snap! Rond de klok van 09.3

Motorbeurs Utrecht 2024

Eind februari was er weer de jaarlijkse Motorbeurs in de Jaarbeurshallen te Utrecht. Er was ook dit jaar weer veel aanbod van motoren en werkelijk alles wat met motorrijden te maken heeft en meer. Als

Kommentare


  • Facebook
  • Instagram
bottom of page